طرح سرمایه گذاری هیدروکربن های سبک و تقطیری، انواع روغن صنعتی و موتور، انواع ضدیخ، انواع تینرها

هیدروکربن

خلاصه طرح

ساخت پالایشگاه در منطقه ازاد جنوب کشور (آبادان، بوشهر، بندرعباس)

حداقل زمین ۱ هکتار

حداکثر زمین ۳ هکتار

محصول تولیدی: هیدروکربن سبک/سنگین تقطیری، هیدروکربن سبک/سنگین بلندینگ، انواع روغن صنعتی و موتور، انواع ضدیخ، انواع تینرها از طریق بلندینگ

برج تقطیر با ظرفیت روزانه 250 تن

مخازن ذخیره 2500 تن

خط بلندینگ گرم و بسته بندی

سوله 600 متر

ساختمان اداری، پرسنلی ۲۴۰ متر

باسکول ۶۰ تنی

طرح سرمایه گذاری هیدروکربن های سبک و تقطیری

این طرح مربوط به راه اندازی و ساخت خط تولید پالایشگاهی با ظرفیت 250 تن در روز با قابلیت تولید محصولات هیدروکربن سبک/سنگین تقطیری، هیدروکربن سبک/سنگین بلندینگ، انواع روغن صنعتی و موتور، انواع ضدیخ، انواع تینرهای بلندینگ است که شامل مراحل مختلفی از جمله آماده سازی خوراک، واکنش، تقطیر و خالص سازی است. در زیر معرفی و کاربرد هریک از محصولات به صورت مختصر توضیح داده شده است:

هیدروکربن سبک و سنگین تقطیری/ بلندینگ

هیدروکربن سبک یا سنگین صرفا یک نام تجاری برای تقسیم بندی مشتقات نفتی بر اساس بازه تقطیر و چگالی می باشد. هرکدام از این تقسیم بندی ها می تواند بر اساس فرایند به چند دسته تقسیم شوند. برای نمونه هیدروکربن سبک و سنگین می تواند از تقطیر مستقیم نفت خام یا بلندینگ حاصل شود. در تقطیر نفت خام هیدروکربن های سنگین محصول خروجی واحد تقطیر در خلا است. معمولا هیدروکربن های سنگین در بازه تقطیر بالای 400 درجه سانتیگراد و دانسیته 900 به بالا قرار می گیرند و نسبت به هیدروکربن های سبک از گرانروی بالاتری برخوردارند. اغلب آنها تیره رنگ و معمولا سیاه می باشند. هیدروکربن‌های سبک و سنگین حاصل از بلندینگ صرفاً یک نام تجاری بوده که عموماً از ترکیب مواد مشخص تا رسیدن به مشخصات مطلوب از نظر کیفیت و خواص فیزیکی از جمله دانسیته، فلش پوینت، رنگ و شفافیت  و کاهش ویسکوزیته انجام می‌گیرد. بلندینگ، میکس و مخلوط کردن دو یا چند هیدروکربن سبک و سنگین در یک سیلندر واحد را می‌گویند. بیشتر هیدروکربن‌های سبک‌تر و باارزش‌تر به عنوان ماده اولیه بنزین و سوخت جت مورد استفاده قرار می‌گیرند‌، درحالی‌ که هیدروکربن‌های سنگین‌تر با نقطه‌جوش بالاتر ممکن است برای موتورهای درون‌سوز دیزلی، سوخت‌های سنگین، مشعل‌های خانگی و صنعتی و روغن‌های روان‌کننده استفاده شوند.

روغن صنعتی

روغن های صنعتی طیف وسعیی از روغن ها می باشد که مصارف صنعتی متفاوتی دارند. می توانیم این روغن ها را به لحاظ کاربرد در دسته بندی های روغن های روانکار، روغن های انتقال قدرت، روغن های خنک کننده و روغن های فرآیندی تقسیم بندی کرد. روغن های صنعتی با پایه نفتی طیف استفاده گسترده ای از روغـن های صنــعتـی مخصوص ماشین آلات داخل منزل و ماشین آلات صنعتی و استفاده های عمومی را  دارند. روغن های صنعتی معمولاً در کوره های تقطیر نفت خام به دست می آیند و با گرفتن عناصر مضر مانند گوگرد و فسفر و افزودن عناصری که خواص روغن را بهبود می بخشد. انواع روغن صنعتی برای کاهش اصطکاک بین دو سطح استفاده می شوند. آنها در برابر سایش و اصطحکاک محافظت می کنند و حرارت ناشی از سایش را کاهش می دهند. روان کننده های صنعتی در کاربردهای متعددی در سراسر طیف وسیعی از صنایع استفاده می شوند، مانند خودرو، مهندسی، اتوماسیون، ساخت، فرآوری مواد غذایی، نفت و گاز، پزشکی.

روغن موتور

در تمام سیستم‌های مکانیکی که تحت فشار زیادی کار می‌کنند، باید روانکار استفاده شود تا بین قطعات، قرار بگیرد و با کاهش اصطکاک مانع از ساییدگی و خوردگی آنها شود. روغن موتور نیز روانکار مورد استفاده در پیشرانه‌های درون‌سوز است که لایه نازکی از آن، بین قطعات قرار می‌گیرد و آنها را روانکاری می‌کند تا از ساییدگی آنها جلوگیری شود.

ضدیخ

ضد یخ نوعی ماده افزودنی خنک کننده است که به واسطه آن می توان نقطه انجماد مایعات پایه آبی را به حداقل آن کاهش داد. این مایع که در سیستم خنک کننده برخی موتورها در جریان است وظیفه خنک کردن موتور را برعهده دارد. این محصول علاوه بر کاهش نقطه انجماد، نقطه جوش مایعات را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد. به عبارتی این محصول می تواند از ترک خوردن محفظه ها و لوله های دارای آب جلوگیری نماید. از برجسته ترین کاربرد ضد یخ میتوان به موارد زیر اشاره کرد: پیشگیری از یخ زدگی و انجماد مایع درون موتور در هوای سرد، پیشگیری از جوش آمدن مایع درون رادیاتور و موتور خودرو در فصل تابستان و هوای گرم، کاهش رسوبات موجود در رادیاتور، پیشگیری از خوردگی و اکسید شدن قطعات فلزی موتور.

تینرهای بلندینگ

تینر ماده‌ ای شیمیایی و صنعتی است که بر پایه مشتقات نفتی تولید می شود و حالت مایع دارد. تینر موجب رقیق شدن رنگ می شود و تغییراتی در ساختار رنگ ها ایجاد می کند (تغییراتی مثل زمان خشک شدن رنگ، قابلیت اسپری، ویسکوزینه رنگ و مواردی از این دست) که موجب می شوند عمل رنگ آمیزی به فرایندی ساده تر تبدیل گردد. به طور کلی مهمترین کاربردهای انواع تینر، رقیق سازی رنگ ها (آشنایی با نحوه رقیق سازی رنگ)، عدم ایجاد حباب در رنگ، کمک به یکنواختی رنگ آمیزی، تمیز کردن تجهیزات و ابزارهای نقاشی، چسبندگی بیشتر رنگ روی سطح رنگ آمیزی شده، جلوگیری از خشک و سفت شدن فوری رنگ روی سطح رنگ آمیزی شده می باشند.

برنامه های همکاری

ظرفیت این طرح، 250 تن در روز با قابلیت تولید محصولات هیدروکربن سبک/سنگین تقطیری، هیدروکربن سبک/سنگین بلندینگ، انواع روغن صنعتی و موتور، انواع ضدیخ، انواع تینرهای بلندینگ در نظر گرفته است که در زمینی به مساحت 1-3 هکتار قابلیت اجرا دارد و برای راه اندازی این خط تولید، تجهیزاتی از جمله راکتور، برج تقطیر، واحد تصفیه، مخازن ذخیره و …. مورد نیاز است که دانش فنی راه اندازی صفر تا صد خط تولید (طراحی مفهومی، ساخت و تامین تجهیزات، نصب، راه اندازی و بهره برداری) آماده ارائه به سرمایه ­گذاران و فعالان صنعتی محترم است.

برنامه های همکاری

این طرح با ظرفیت 125 تن در روز با قابلیت تولید محصولات هیدروکربن سبک/سنگین تقطیری و هیدروکربن سبک/سنگین بلندینگ، دانش فنی راه اندازی صفر تا صد خط تولید (طراحی مفهومی، ساخت و تامین تجهیزات، نصب، راه اندازی و بهره برداری) را در شرایط زیر دارد و آماده ارائه به سرمایه ­گذاران و فعالان صنعتی محترم می باشد:
– در زمینی به مساحت 1 هکتار با قابلیت اجرا،
– تامین تجهیزاتی برای خط تولید از جمله راکتور، برج تقطیر، واحد تصفیه، مخازن ذخیره و ….

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید و یا مایل به همکاری در این زمینه هستید، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید. 

چرا مهرادتک

چرا مهرادتک!

رویداد فولادی شو